Allmänt  2015-06-23

Omöjliga knappar att knäppa

Screenshot 2014-05-01 08.55.29

Bilden avslöjar att jag inte kan knäppa nedersta knappen i kockrocken …

Kan man börja ett nytt liv när man är 47? Ja, svarar alla coacher. En stor del av min hjärna vill tro det, följa alla de framgångsrika livsförändrarna. Men, stort men, den där osynliga figuren som sitter på min axel och som har ett grabbatag om min reptilhjärna, hen skriker ääääät nått.

Vad gör det att jag är mullig, liksom, får figuren mig att tänka. Älska mig som jag är och vips har jag lagt ut mitt absoluta problem på andra. Väldigt enkelt och väldigt fel.

Igår när jag efter svettig vånda la upp den nakna sanningen om min övervikt på Facebook överväldigades jag av alla fina kommentarer och råd. Stort, varmt och innerligt tack till er alla!

Kan ärligt säga att det enda mothugg jag nu har är just medvetenheten bland er mina vänner. Den där sabla figuren ska inte vinna idag. Nu får hen stå er till svars tänker jag, jag är för svag för just den rackaren.

Självklart kan jag inte skylla på att jag är styrd av något väsen, det är jag som äter – ingen annan. Kan bara inte förklara varför, figuren är jag och jag antar att det är en del i insikten. Dag 2 kan gå vägen …